Wisely Integrated Solution
Build Smart, Use Smart
  • LinkedIN
  • Google+
  • Twitter
  • Facebook

Salarii

Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona. Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie.

Salarii

ERP

Nexus ERP ® este o solutie ERP modulara care integreaza si conecteaza procesele economice ale unei organizatii si promoveaza o organizare eficienta a resurselor. Nexus ERP ® se adreseaza atat agentilor economici, cat si institutiilor bugetare.

ERP

Resurse Umane

Nexus Resurse Umane este o solutie de management a resurselor moderna si completa, este adaptata legislatiei in vigoare si cuprinde exact modulele, procedurile si functionalitatile cerute de legislatie si de functionarea optima a unui departament de resurse umane dintr-o organizatie.
Resurse Umane

Analyst

Nexus Analyst este un instrument complex care ofera o analiza statistica avansata in timp real a activitatii firmei si permite utilizatorilor sa acceseze si sa analizeze informatii corecte si relevante intr-o maniera rapida si securizata in vederea intelegerii in profunzime a functionarii si organizarii companiei si a rationarii optime a deciziilor pentru dezvoltarea afacerii.

Analiza complexa a firmei urmareste evolutia ariilor pricipale de activitate: bilantul activitatii economice, diagnostic al activitatii financiare, bugete de cheltuieli, centre de profit, furnizori, clienti, stocuri, costuri personal.

Nexus Analyst include o suita integrata de instrumente, servicii, metode pentru accesarea, stocarea/exportul, analiza si interpretarea complexa a datelor companiei.

In cadrul oricarui mediu de afaceri se dovedeste a fi imperativa evaluarea analitica a strategiilor de organizare, a performantelor financiare si relationale, modalitatilor de indeplinire a obiectivelor globale ale companiei sau individuale la nivel de membru personal. Companiile au nevoie de solutii inteligente care sa imbunatateasca performantele economice si financiare si procesul de luare de decizii prin modul optim de stocare a informatiei, accesul facil la informatia relevanta, capabilitati puternice si complexe de analiza a informatiilor, interpretarea corecta a rezultatelor analizate, identificarea si previziunea tendintelor de dezvoltare a companiei, vizualizarea in timp real a situatiei globale a afacerilor companiei.

Provocarile evolutiei economice la nivel national, mondial, schimbarile legislative, precum si scopul de ascensiune a companiei necesita implementarea de solutii BI (business inteligence) la nivel personal, de echipa si organizational, care sa fie scalabile si extensibile la noi cerinte si modele economice.