Wisely Integrated Solution
Build Smart, Use Smart
  • LinkedIN
  • Google+
  • Twitter
  • Facebook

Salarii

Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona. Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie.

Salarii

ERP

Nexus ERP ® este o solutie ERP modulara care integreaza si conecteaza procesele economice ale unei organizatii si promoveaza o organizare eficienta a resurselor. Nexus ERP ® se adreseaza atat agentilor economici, cat si institutiilor bugetare.

ERP

Resurse Umane

Nexus Resurse Umane este o solutie de management a resurselor moderna si completa, este adaptata legislatiei in vigoare si cuprinde exact modulele, procedurile si functionalitatile cerute de legislatie si de functionarea optima a unui departament de resurse umane dintr-o organizatie.
Resurse Umane

ERP Reports

Nexus ERP Reports: Server de rapoarte online pentru solutiile Nexus ERP ®. Ruleaza intr-un browser pentru internet pe orice dispozitiv fix sau mobil: PC, Laptop, NoteBook, NetBook, Tableta, Palm, Telefon (a fost testat cu Windows Internet Explorer 9, Firefox 7 si Internet Android 2.3).

Tineti aproape informatiile si analiza de afaceri pentru a lua de decizii mai informate si pozitionati astfel organizatia dumneavoastra cu un avantaj competitiv mai mare.

erpreports.ro gestioneaza rapoartele dupa aceleasi reguli si optiuni definite in interfata Nexus, atat in ceea ce priveste drepturile utilizatorilor asupra rapoartelor cat si a optiunilor aplicate asupra rapoartelor (filtre, grupari, conditii, coloane, dimensiuni, ...etc). Cu siguranta niciodata nu a fost mai simplu de vizualizat, oriunde si oricand, rapoartele dorite. In erpreports.ro pot fi afisate toate rapoartele venite implicit cu instalarea Nexus, cat si toate rapoartele noi derivate sau construite de catre utilizatori.

Pentru firmele/persoanele care ofera servicii contabile se pot creea mai multe conturi de acces (pentru fiecare client al acestora in parte), astfel fiecare client al firmelor de contabilitate poate avea acces online gratuit (200 pag./luna) la rapoartele dorite. Site-ul ofera posibilitatea consultarii unui log de activitate: rapoartele afisate, utilizator, data si inclusiv evidenta numarului de pagini afisate si a celor ramase. Implicit logul raporteaza activitatea lunii curente, dar exista si posibilitatea consultarii logului pentru perioade anterioare.