Wisely Integrated Solution
Build Smart, Use Smart
  • LinkedIN
  • Google+
  • Twitter
  • Facebook

Salarii

Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona. Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie.

Salarii

ERP

Nexus ERP ® este o solutie ERP modulara care integreaza si conecteaza procesele economice ale unei organizatii si promoveaza o organizare eficienta a resurselor. Nexus ERP ® se adreseaza atat agentilor economici, cat si institutiilor bugetare.

ERP

Resurse Umane

Nexus Resurse Umane este o solutie de management a resurselor moderna si completa, este adaptata legislatiei in vigoare si cuprinde exact modulele, procedurile si functionalitatile cerute de legislatie si de functionarea optima a unui departament de resurse umane dintr-o organizatie.
Resurse Umane

Fuel Tank

Nexus Fuel Tank gestioneaza inventarul fluxului din tancurile de combustibili prin intermediul dispozitivului Veeder Root EMR3, care inglobeaza ultima tehnologie in sistemele electronice de masurare si inregistrare de date.

Comunicarea cu tancurile de carburant se realizeaza prin protocolul Veeder Root care stabileste standardul global de calitate si performanta in acest domeniu de mai bine de 4 decenii.

Managementul intrarilor si iesirilor de combustibil din tancuri se efectueaza prin urmatoarele documente: facturi clienti cu NIR automat pentru intrarea combustibilului, note de transfer intre gestiuni si avize de insotire a marfii pentru iesirea combustibilului, bonuri nefiscale pentru metrologie la intrare si iesire carburant. Verificarea metrologica a tancurilor de combustibili este posibila prin intermediul tranzactiei de metrologie care se finalizeaza prin listarea unui bon nefiscal cu datele tranzactiei de verificare. Toate documentele pentru gestiunea fluxului de combustibil pot fi listate in orice moment intr-o pagina speciala de gestiune a documentelor.

Gestiunea documentelor se efectueaza pe ture de lucru pentru a tine o evidenta clara si eficienta a tranzactiilor de combustibil. La deschiderea unei ture se interogheaza volumul curent al combustibilului din tancuri si operatorul este avertizat de eventualele diferente de volum de la ultima inchidere a turei de lucru, care pot fi cauzate de scurgeri de combustibili sau descarcare/incarcare combustibil fara a fi inregistrat de aplicatia Nexus FuelTank. La inchiderea turei de lucru se listeaza automat raportul de tura care prezinta o situatie a intrarilor si iesirilor de carburant cu specificarea volumul necompensat si compensat la 15 grade.

Operatorul poate completa datele aferente tranzactiei de intrare sau iesire, client, delegat, masina, gestiune transfer, pret vanzare si achizitie carburant, astfel incat la finalizarea operatiei de incarcare sau descarcare de combustibil documentul aferent tranzactiei sa fie creat si listat automat. Nexus FuelTank ofera posibilitatea de a preseta volumul de combustibil compensat sau necompensat si de a opri automat tranzactia de intrare sau de iesire la volumul specificat.

Operatorul detine in orice moment situatia curenta clara a datelor tranzactiei in desfasurare: cantitatea compensata la 15 grade, cantitatea necompensata si temperatura pentru cantitatea necompensata.

Nexus FuelTank permite consultarea de rapoarte cu privire la tranzactiile de combustibili prin rapoarte de tura si centralizatorul de tranzactii care ofera o situatie globala a datelor grupate pe ture de lucru.

Modul securizat si eficient a gestionarii datelor este asigurat prin accesul in aplicatie in baza contului de utilizator, organizarea pe ture de lucru, verificarea la deschiderea turei de lucru si la intrarea in aplicatie a indexului de combustibil inregistrat in aplicatie si a indexului de combustibil inregistrat de debitmetru si avertizarea operatorului de eventualele diferente de volum, verificarea intrarilor si iesirilor de carburant prin listarea automata a raportului de tura la inchiderea turei de lucru.

Nexus FuelTank asigura comunicarea fiabila cu tancurile de combustibili in baza protocolului Veeder Root si ofera functii complexe de management a datelor aferente tranzactiilor de intrare si iesire din tancurile de combustibili prin intermediul documentelor, rapoartelor, evidentei pe ture de lucru, modului automatizat de gestiune a tranzactiilor si documentelor.