Wisely Integrated Solution
Build Smart, Use Smart
  • LinkedIN
  • Google+
  • Twitter
  • Facebook

Salarii

Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona. Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie.

Salarii

ERP

Nexus ERP ® este o solutie ERP modulara care integreaza si conecteaza procesele economice ale unei organizatii si promoveaza o organizare eficienta a resurselor. Nexus ERP ® se adreseaza atat agentilor economici, cat si institutiilor bugetare.

ERP

Resurse Umane

Nexus Resurse Umane este o solutie de management a resurselor moderna si completa, este adaptata legislatiei in vigoare si cuprinde exact modulele, procedurile si functionalitatile cerute de legislatie si de functionarea optima a unui departament de resurse umane dintr-o organizatie.
Resurse Umane

Hotel

Nexus Hotel este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul.

Nexus Hotel se integreaza cu celelate produse Nexus ERP ® pentru controlul tuturor proceselor economice ale afacerii.

Nexus Hotel gestioneaza notele de plata, care pe langa serviciile obisnuite de cazare si conexe cumuleaza si alte diverse operatiuni, cum ar fi: vanzari de marfuri, transferuri de note de plata de la restaurant, incasari avansuri,...etc.

Nexus Hotel ofera suport pentru implementarea de diverse functii de marketing si vanzari online, disponibile direct pe site-ul hotelului:

  • Prezentare camere cu fotografii, descrieri, statusuri, disponibilitati, ...etc.
  • Cererile de rezervare online, de pe site-ul hotelului, ajung direct in baza de date Nexus Hotel.
  • Centru de informare automata clienti prin EmailPortal. De exemplu: clientii expediaza un email la adresa camere-weekend@siteultau.ro si Nexus Hotel le raspunde automat, tot printr-un mesaj email (replay), trimitandu-le acestora situatia camerelor libere din urmatorul weekend.

Vizualizari configurabile Rezervari, Cazari, Mentenanta si Statusuri camere in diferite forme grafice sugestive: Diagrama zi, TimeLine si Lista documente

Check-in si Check-out individual si de grup, Check-in imediat si rezervari individuale si de grup.

Housekeeping cu generare automata de foi de lucru si actualizarea manuala sau online, de pe un terminal mobil - de catre menajera, a statusurilor camerelor: necesita curatenie, se face curat, pregatita, ...etc.

Gestionarea cardurilor de acces cu inscriptionarea/reinscriptiona acestora direct din Nexus Hotel. Sistemul foloseste tehnologia RFID (MIFARE), cel mai securizat sistem de carduri.

Nexus Hotel inscriptioneaza carduri pentru diverse functionalitati: acces clienti, acces salariati, declarare card pierdut, citiri evenimnete si pentru diverse alte setari ale yalelor.