Wisely Integrated Solution
Build Smart, Use Smart
  • LinkedIN
  • Google+
  • Twitter
  • Facebook

Salarii

Nexus Salarii este una dintre cele mai performante solutii de calcul si raportare pentru salarii existente pe piata romaneasca. Solutia este dezvoltata special pentru piata si legislatia autohtona. Nexus Salarii calculeaza salariile pentru orice tip de organizatie.

Salarii

ERP

Nexus ERP ® este o solutie ERP modulara care integreaza si conecteaza procesele economice ale unei organizatii si promoveaza o organizare eficienta a resurselor. Nexus ERP ® se adreseaza atat agentilor economici, cat si institutiilor bugetare.

ERP

Resurse Umane

Nexus Resurse Umane este o solutie de management a resurselor moderna si completa, este adaptata legislatiei in vigoare si cuprinde exact modulele, procedurile si functionalitatile cerute de legislatie si de functionarea optima a unui departament de resurse umane dintr-o organizatie.
Resurse Umane

Parc Auto

Nexus Parc Auto este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor legate de administrarea autovehiculelor, remorcilor si utilajelor din parcul auto al organizatiei.

Doriti sa simplificati activitatea frimei cu privire la parcul auto?
Doriti sa va gestionati eficient evidenta cheltuielilor: simplu, rapid, fara incurcaturi si fara timp morti?
Doriti modernizarea operatiunilor de rutina, cat mai putine greseli si cat mai multi clienti multumiti?

Daca raspunsul la una sau la mai multe dintre aceste intrebari este afirmativ sau doar daca trendul firmei dvs. este pentru modernizarea operatiunilor de rutina, Nexus ParcAuto este solutia de care aveti nevoie.

Parc Auto este parte a solutiei software client/server Nexus - solutie contabila integrata de tip ERP. Optati pentru un pachet complet, integrat de informatizare atat a activitatii economice cat si a activitatii contabile pentru a beneficia de avantajele tehnice si de organizare aduse de acesta.

Facilitati:

  • Evidenta cheltuielilor cu parcul auto
  • Evidenta foilor de parcurs, inclusiv a kilometrilor parcursi si a consumului de combustibil pe fiecare masina in parte
  • Evidenta foilor de utilaje, inclusiv al orelor de exploatare si a consumului pentru fiecare utilaj in parte
  • Avertizeaza expirarea reviziilor, itp-ului, contractelor, asigurarilor, rovignetelor, etc., precum si orice alt eveniment de care utilizatorul doreste sa fie notificat programarea reviziilor/inspectiilor tehnice, asigurarilor, ratelor de plata, rovignetelor, etc. si evidentierea lor pentru fiecare masina/utilaj in parte cu atentionarea automata la apropierea datei programate pentru revizie/inspectie
  • Evidentierea costurilor pentru diverse taxe, impozite si asigurari (de tip RCA, CASCO, ROVINETE, etc.)